Steenstrips: authentiek en licht van gewicht

Productomschrijving

Oppervlakken


De steenstrips uit de Collection Alsecco biedt eindeloze designmogelijkheden. Die veelzijdigheid is te danken aan de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook aan het feit dat de strips licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn. Gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, vormen de steenstrips een basis voor een fraaie en duurzame gevel.

Praktisch ieder formaat baksteen en iedere kleur is te reproduceren in de vorm van steenstrips. Doordat het uiterlijk vrijwel niet te onderscheiden is van conventionele baksteen, kunt u met Alsecco elke bestaande gevel tot in detail reconstrueren. De steenstrips zijn verkrijgbaar in ieder formaat (tot 135 x 300 mm), in elke kleurstelling en alle gangbare metselverbanden. 

In situaties waarin conventioneel metselwerk niet mogelijk is, kunt u met Alsecco vaak tóch dezelfde geveluitstraling realiseren. Het lage gewicht van de steenstrips stelt lagere eisen aan de statische capaciteit van een gebouw. Ook voor wandplaten, schoorstenen en andere prefab-gevelelementen zijn steenstrips een perfecte eindafwerking.

Steeds vaker combineren architecten steenstrips met een andere gevelafwerking, bijvoorbeeld pleisterwerk. Deze werkwijze maakt het mogelijk om opvallende, contrasterende effecten en details te creëren.

Standaardkleuren. Andere kleuren en structuren op maat mogelijk. 

Cyclo Granulair

Ino Quarts

Oxid Quarts

Altweiss

Friesland

Oldenburg

Filo Granulair

Molib Granulair

Soro Granulair

Antik

Hamburg

Rotbunt

Filo Quarts

Neso Granulair

Soro Quarts

Brandenburg

Juist

Sylt

Ino Granulair

Neso Quarts

Tecto Quarts

Dithmarschen

Mecklenburg

Westerwald