Onderneming

Gezichtsbepalend

Met gevelisolatie van alsecco levert uw gebouw opzienbarende energieprestaties. De KOMO-gecertificeerde gevelisolatiesystemen zijn van alsecco geschikt voor ieder project, ongeacht de specificaties. Maar Alsecco blinkt niet alleen uit in gevelisolatie. Het ongeëvenaarde assortiment steenstrips stelt architecten en designers in staat om met Alsecco ieder gevelidee tot in de details te realiseren – innovatieve gevels met een vertrouwd gezicht.

Gevels met toekomst

Zowel in nieuwbouw als in renovatie staan we voor de uitdaging om gebouwen af te leveren die hoogwaardig, comfortabel en energie-efficiënt zijn. Voor investeerders in vastgoed en voor eigenaren en gebruikers is dat een absolute kwaliteitsvoorwaarde. De gevel speelt bij het vervullen van die opdracht een essentiële rol. Samen met de meest gezaghebbende architecten, stedebouwkundigen en bouwexperts werkt Alsecco daarom voortdurend aan het ontwikkelen van sterke, betaalbare en mooie gevelsystemen, die ervoor zorgen dat gebouwen nóg zuiniger zijn met energie.

Innovatie is voor Alsecco geen doel op zich, maar een middel om bouwbedrijven, architecten en vastgoedeigenaren de hoogst denkbare kwaliteit te bieden. Kwaliteit is een begrip dat niet alleen betrekking heeft op eigenschappen als kleurvastheid, resistentie, isolatie, flexibiliteit en duurzaamheid. We meten de prestaties van onze producten óók in veelzijdigheid en inspiratie voor grensverleggende creativiteit. Onze innovaties komen altijd voort uit de behoeften van onze klanten.

Persoonlijk betrokken

Aan een ongeëvenaard aanbod van gevelsystemen voegt Alsecco een betrouwbare service toe. Van de allereerste analyse van het gebouw tot het gevelonderhoud op lange termijn kunt u rekenen op de ondersteuning van een team van ervaren gevelexperts. Onze mensen weten waar ze over praten en zijn bovendien persoonlijk betrokken bij uw gevelproject.

Alsecco is onderdeel van DAW SE, toonaangevend in Europa op het gebied van hoogwaardige verven en gevelisolatiesystemen. In Nederland is Alsecco onderdeel van DAW NEDERLAND B.V.

Logo_DAW2