SteenstripsMéér uitstraling met minder gewicht

Steenstrips vormen een efficiënte geveloplossing voor renovatie en nieuwbouw. Vastgoedeigenaren, architecten en planologen kunnen daarmee op een vernieuwende manier de traditionele uitstraling van gebouwen beschermen en herstellen. Op die manier kunnen stads- en dorpsgezichten hun unieke, individuele karakter behouden of herwinnen. Alle steenstripmaterialen van alsecco zijn te combineren met zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde systemen.

 

Dankzij de talloze technische mogelijkheden en het uitgebreide assortiment zijn de steenstrips geschikt voor ieder type gebouw, van eigentijds tot traditioneel. Woningen, industriële gebouwen, commercieel vastgoed, cultureel erfgoed; de mogelijkheden zijn vrijwel onuitputtelijk.
• Het meest veelzijdige assortiment in Nederland
• Volledige match met elk type baksteen
• Licht van gewicht
• Natuurlijke baksteenuitstraling
• Uitstekend te combineren met andere materialen
• Volledig compatible met alsecco gevelisolatiesystemen
• Geschikt voor prefab-gevelelementen

 

De designmogelijkheden met steenstrips van alsecco zijn eindeloos. Die veelzijdigheid is te danken aan de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook aan het feit dat de strips licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn. Gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, vormen de steenstrips een basis voor een fraaie en duurzame gevel.

steenstrips_alsecco

Vindt u het lastig een keuze te maken? Wij helpen u graag met een professionele visualisatie. Voor een realistische weergave worden bouwtekeningen of foto’s bewerkt door gespecialiseerde medewerkers. Een betrouwbare, levensechte visualisatie biedt zowel de opdrachtgever als de architect en de verwerker extra houvast.

 

Afwerking: Glad of gestructureerd, ingezand, standaard kleuren, afwijkende kleuren op aanvraag.
Formaten: Standaard maten en afwijkende maten op aanvraag, verschillende verbanden mogelijk.
Voegmateriaal: Lijm- en voegmateriaal in diverse kleuren op aanvraag.
Brandklasse: Heel moeilijk onbrandbaar (met EPS isolatie) en onbrandbaar (met minerale wol isolatie).
Certificaten: ETA-08/0070, ETA-11/0386.

systeemopbouw_steenstrip