Bouwbeurs groot succes voor Alsecco

Van 4 t/m 8 februari vond de Bouwbeurs 2019 plaats in Jaarbeurs Utrecht. Met een totaal aantal bezoekers van ruim 75.000 was dit hét bouwevenement om als gevelspecialist aanwezig te zijn. Dankzij de grote aanloop en de vele informatieaanvragen was de Bouwbeurs een groot succes voor Alsecco.

Totaaloplossing gevels

Het bieden van totaaloplossingen was een belangrijk thema op de Bouwbeurs en het aanbod van Alsecco paste daar uitstekend tussen. Van gevelisolatiesystemen tot steenstrips, sierpleister, natuursteen… De kracht hiervan zit in het totaalpakket. Als ontwerper, fabrikant én leverancier werken we met korte lijntjes: we hebben alles in eigen hand. Een voordeel dat door bezoekers als uiterst positief werd ervaren.

Live demonstratie

Tijdens alle beursdagen is er op de stand van Alsecco een live demonstratie gegeven van de verwerking van steenstrips. Dat bezoekers het eindresultaat en de mogelijkheden konden zien in plaats van alleen het product zelf, trok veel aandacht. Voornamelijk de gemakkelijke verwerking was voor velen een aangename verrassing. Verder presenteerden we op de stand een gevelelement waarin de opbouw te zien was van ons gevelisolatiesysteem, inclusief sierpleister afwerking. Daarnaast konden bezoekers de verschillende afwerkingen bekijken: van spardash en natuursteen tot glasmozaïek en hoogwaardige sierpleister in donkere kleuren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de producten die tijdens de Bouwbeurs 2019 zijn gepresenteerd? Bekijk de Alsecco brochures of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: 033 – 247 50 00.