Buitengewoon veel mogelijk met FreeStyle steenstrips

De opwinding in de wereld van architecten, ontwerpers en vastgoedeigenaren is groot. Begrijpelijk. Vanaf vandaag is de uitbreiding van de alsecco  steenstrips productlijn verkrijgbaar: FreeStyle steenstrips. Met FreeStyle wordt het toepassen van steenstrips nóg interessanter; het zorgt voor ongeëvenaarde, opwindende ontwerpkansen. Vrijwel alle vormen en oppervlaktestructuren zijn voortaan mogelijk. En dat op formaten tot wel 60 x 40 centimeter!

Alsecco FreeStyle maakt vrijwel álles mogelijk.
Speciale reliëfs op de gevel? Dat kan.
Organische vormen? Doen.
Polygonen, ellipsen of andere bijzondere vormen? Geen probleem.
Het huisnummer als onderdeel van de gevel? Goed idee.
Iedere artistieke ingeving is voortaan op de gevel uitvoerbaar. En dan ook nog eens in elke denkbare kleurstelling. Het stenen gedeelte van de steenstrip is in praktisch iedere kleur te produceren en dat geldt óók voor de voegmortel.

Ook voor een klein geveloppervlak
Wij maken creativiteit graag haalbaar en uitvoerbaar voor ieder project. Dus óók als het gaat om een klein geveloppervlak. Bij alsecco hebben we in ons productieproces een perfecte balans tussen flexibiliteit en efficiency aangebracht. Daardoor zijn FreeStyle steenstrips zelfs op een klein geveloppervlak toe te passen. Zo kunt u voor ieder project gebruik maken van de grenzeloze artistieke vrijheid die alsecco u biedt met FreeStyle-steenstrips.

Steenstrips – je ziet ze overal
Als onderdeel van een gevelisolatiesysteem zorgen steenstrips voor spectaculaire energieprestaties. Een sprong van Energielabel G naar Energielabel A is geen uitzondering. Daarom ontdekken steeds meer eigenaars van vastgoed, adviseurs, architecten en ontwerpers de efficiënte en esthetisch aantrekkelijke eigenschappen van steenstrips. De gevelsystemen van alsecco zijn populair in de woningbouw, in commercieel vastgoed en industrie en in renovatieprojecten. FreeStyle maakt het nu mogelijk om voor al die projecten gedurfd, gedreven en gevarieerd te ontwerpen.  Bent u juist níet op zoek naar iets afwijkends, maar wilt u een gevel die nauwelijks te onderscheiden is van een conventionele baksteengevel? Die vindt u bij alsecco natuurlijk óók – in alle soorten, maten en kleuren.

Klik hier om informatie over FreeStyle steenstrips aan te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.