Elegantie door glasmozaïek

Productomschrijving

Oppervlakken


Glas voegt aan een gebouw een element toe van subtiele elegantie. Veelzijdig, modern en toch ook tijdloos. Glas is van alle tijden, maar in iedere periode weer op een andere manier bepalend voor het karakter van bouwstijlen. 

Fijne glasmozaïeken vormen een bijzondere gevelafwerking. Het leggen van mozaïeken is een oud ambacht, dat al in de tijd van de oude Grieken en Romeinen veel werd gebruikt voor wanden en vloeren. In de twintigste eeuw zorgde de industriële productie van glasstenen ervoor dat glasmozaïeken voortaan op grote schaal in gevels konden worden verwerkt. Glasmozaïek van Alsecco is een weerslag van de allernieuwste technische mogelijkheden. 

Met glasmozaïeken geeft u uw gevel een buitengewoon karakter, door de bijzondere combinaties van kleuren, onverwachte schitteringen, het spel met licht en schaduw en de verrassende dieptewerking. De kleurpigmenten die aan de achterzijde met elkaar versmelten, zorgen ervoor dat de glasmozaïeken kleurecht zijn en een homogeen kleureffect teweegbrengen. De tegels zijn vorstbestendig en vormvast.

Standaardkleuren. Andere kleuren en structuren op maat mogelijk. 

Dark green

Light blue

Red pumpkin

Crystal

Deep red

Sand

Deep blue

Light grey

Soft green

Deep grey

Orange sun

Viola