Klinkers

Of u nu zoekt naar een traditionele uitstraling, eigentijds effect, of een gevel die naadloos aansluit bij bestaand metselwerk, de Collection Alsecco heeft de klinker in huis die perfect past in uw plannen. En bij het voorbereiden en vormgeven van uw project, biedt Alsecco u het belangrijke voordeel dat u te maken hebt met één gesprekspartner voor het complete gevelsysteem.

De klinkers uit de Collection Alsecco hebben geen enkel probleem met uiteenlopende weersinvloeden en grote temperatuurverschillen. Dankzij de robuuste materialen zijn de klinkers bovendien in hoge mate schokbestendig. Uw gebouw blijft jarenlang in topconditie, ook op de meest kwetsbare onderdelen. Omdat de klinkers sterk zijn én nauwelijks vervuilen, bent u verzekerd van een aanzienlijk langere onderhoudscyclus. Klinkers zijn uitermate geschikt voor gevels op locaties met een grote verkeersintensiteit.

De klinkers van Alsecco zijn zowel in formaat als in structuur en kleur volledig op maat te maken. Daardoor is het vrijwel altijd mogelijk om volledig te voldoen aan plaatselijke voorschriften en richtlijnen. De steenstrips uit de Collection Alsecco zijn een natuurproduct, met klei en zand als belangrijkste bestanddelen. De gebruikte materialen zijn niet schadelijk voor de gezondheid of de omgeving.

Gerelateerde referentieprojecten

Wilt u meer informatie over gevelafwerking met klinkers?

Bel 033 – 247 50 00 of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.