Creativiteit dankzij klinkers

Productomschrijving

Oppervlakken


Of u nu zoekt naar een traditionele uitstraling, eigentijds effect, of een gevel die naadloos aansluit bij bestaand metselwerk, de Collection Alsecco heeft de klinker in huis die perfect past in uw plannen. En bij het voorbereiden en vormgeven van uw project, biedt Alsecco u het belangrijke voordeel dat u te maken hebt met één gesprekspartner voor het complete gevelsysteem.  

De klinkers uit de Collection Alsecco hebben geen enkel probleem met uiteenlopende weersinvloeden en grote temperatuurverschillen. Dankzij de robuuste materialen zijn de klinkers bovendien in hoge mate schokbestendig. Uw gebouw blijft jarenlang in topconditie, ook op de meest kwetsbare onderdelen. Omdat de klinkers sterk zijn én nauwelijks vervuilen, bent u verzekerd van een aanzienlijk langere onderhoudscyclus. Klinkers zijn uitermate geschikt voor gevels op locaties met een grote verkeersintensiteit. 

De klinkers van Alsecco zijn zowel in formaat als in structuur en kleur volledig op maat te maken. Daardoor is het vrijwel altijd mogelijk om volledig te voldoen aan plaatselijke voorschriften en richtlijnen. De steenstrips uit de Collection Alsecco zijn een natuurproduct, met klei en zand als belangrijkste bestanddelen. De gebruikte materialen zijn niet schadelijk voor de gezondheid of de omgeving.

Standaardkleuren. Andere kleuren en structuren op maat mogelijk. 

KR-Design 01

KR-Design 15

KR-Design 23

KR-Design 40

KR-Design 03

KR-Design 16

KR-Design 30

KR-Design 42

KR-Design 06

KR-Design 17

KR-Design 32

KR-Design 43

KR-Design 09

KR-Design 21

KR-Design 37

KR-Design 48