Over ons moederbedrijf DAW

Sinds 1895 ontwikkelt, produceert en verhandelt DAW (Deutsche Amphibolin-Werken von Robert Murjahn) innovatieve coatingsystemen. Als een onafhankelijk familiebedrijf in de vijfde generatie, zijn wij uitgegroeid tot de derde grootste fabrikant van bouwverven in Europa en al tientallen jaren marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Turkije.

De DAW groep is het dak van een aantal sterke merken, is de innovatieve kracht achter bouwverven, gevelisolatie en bouwbescherming en een betrouwbare partner voor haar klanten en leveranciers. Onze producten hebben u vast al vaak plezier en kleur in uw leven gebracht - meestal zonder dat u dat wist. 

DAW NEDERLAND B.V.
Onze gebouwen moeten presteren. We willen natuurlijk dat ze in de smaak vallen bij de mensen die er in werken, in wonen of naar kijken. Tegelijkertijd verlangen we van gebouwen dat ze energiezuinig zijn, veilig en duurzaam. Om de totale performance van een gebouw te verbeteren, heb je genoeg aan één gesprekspartner. DAW. 

DAW heeft alle ervaring, deskundigheid én producten in huis om een gebouw optimaal te laten presteren. Alles wat een gebouw nodig heeft voor topprestaties:

  • effectieve en langdurige bescherming
  • reductie van het energieverbruik
  • een upgrade van de uitstraling

Ga naar de website van DAW NEDERLAND.