Prefab gevelelementen

Met de huidige productietechnieken verschuiven werkzaamheden van de bouwplaats naar de fabriek. Prefab productie biedt vele voordelen, zoals een veilige bouwplaats, hoger kwaliteitsniveau, snellere bouwtijd, onder meer omdat onder geconditioneerde omstandigheden, zonder rekening te moeten houden met weersomstandigheden, kan worden gewerkt. Minerale steenstrips zijn ideaal om als gevelbekleding voor prefab-elementen in te zetten, zoals wandplaten, schoorstenen en andere gevelelementen. Maar ook keramische steenstrips en sierpleister zijn uitermate geschikt.

Prefab-elementen kunnen zowel bij nieuwbouw als ook bij renovatie worden toegepast. Door bij bestaande bouw de buitenschil duurzaam te renoveren en te isoleren met prefab-gevelelementen, stijgt het wooncomfort van de bewoners bij lagere woonlasten en nemen de onderhoudskosten over de totale exploitatieperiode voor de eigenaar van de woning af. Met minerale– of keramische steenstrips kunt u een complete voor- of achtergevel van een woning in één dag vervangen.

Alsecco heeft afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de prefab markt en diverse projecten succesvol afgerond. Zo werken wij samen met diverse prefab-bouwers die wij voorzien van gevelisolatie en gevelafwerkingen, zoals steenstrips en sierpleister. Daarnaast zijn wij ook de kennispartner bij complexere opdrachten. Zo denken wij onder andere mee over het ontwerp en metselverbanden. Bent u op zoek naar een partner voor uw prefab project, neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over prefabconstructies voor renovatieprojecten kijken op de pagina Prefab constructie en renovatie.

De prefab-gevelelementen worden compleet met gevelafwerking en kozijnen geplaatst en aan het binnenblad of de bestaande buitenschil verankerd. Door deze bouwmethode kunnen de bewoners in de woning blijven tijdens de verbouwing. Zo blijft de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt en zijn de woningen snel weer te gebruiken.

In het kort:

  • Snelle en veilige bouwmethode
  • Beperkt overlast tot een minimum
  • Hoog kwaliteitsniveau
  • Compleet gemoderniseerde uitstraling
  • Verbetering van energieprestaties
  • Voor nieuwbouw als renovatie

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij prefab bouwen?

Bel 033 – 247 50 00 of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.