Alsecco op de beurs GEVEL 2018

GEVEL 2018 is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. GEVEL biedt een breed en hoogwaardig aanbod van producten, materialen en systemen, toont innovaties en experimenten, slaat een brug tussen kennis en praktijk, en heeft oog voor de maatschappelijke context.

Alsecco presenteerde in januari dit jaar haar collectie steenstrips, met als gloednieuwe toevoeging FreeStyle steenstrips. Deze vrije vormen steenstrips maken het mogelijk om out-of-the-box te denken bij het vormgeven van een gevel. Een custom-made productieproces maakt het mogelijk om op basis van een individuele vormgeving op het gebied van formaat, structuur en kleur vrije vormen te produceren.

Daarnaast presenteerden wij het prefab bouwen met alsecco steenstrips. Met de huidige productietechnieken verschuiven werkzaamheden van de bouwplaats naar de fabriek. Prefab productie biedt vele voordelen, zoals een veilige bouwplaats, hoger kwaliteits-niveau en een snellere bouwtijd. Minerale steenstrips zijn ideaal om als gevelbekleding voor prefab-elementen in te zetten, zoals wandplaten, schoorstenen en andere gevelelementen.

Graag zien wij u terug op de volgende editie van GEVEL.