Succesvolle deelname Renovatie 2019

,

Vorige week was het team van Alsecco te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch. Daar vond de vakbeurs Renovatie 2019 plaats. Drie succesvolle dagen waarbij we onze gevelisolatiesystemen, gevelafwerkingen en de mogelijkheden in prefab bouw hebben gepresenteerd.

Kennis over renovatie delen

Tijdens de beurs stond uiteraard het delen van kennis centraal. Kennis die bezoekers helpt de renovatie van woningen, kantoren en gebouwen efficiënter en duurzamer te maken. Vanuit de beursorganisatie was er dan ook veel aandacht besteed aan interessante workshops, seminars en lezingen, waarin diverse thema’s vanuit verschillende perspectieven werden belicht.

Prefab Inspiratie Route

Tijdens deze editie van de Renovatiebeurs vond voor het eerst de Prefab Inspiratie Route plaats. Een route die bezoekers van de beurs langs verschillende ‘prefab highlights’ bracht. Ook Alsecco was onderdeel van deze route. Om geïnteresseerden een goed beeld te geven van de prefab renovatietoepassing die we bieden, was er in het standontwerp een geprefabriceerd gevelelement opgenomen. Dit element was geïsoleerd met het gevelisolatiesysteem Alprotect Quattro en afgewerkt met minerale Meldorfer steenstrips.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier. Ook kunt u alvast onze brochures downloaden, een overzicht vindt u hier.