Adres

Bezoekadres
Koperslager 2
3861 SJ Nijkerk

Postadres
Postbus 1122
3860 BC Nijkerk

Contact

E: info@alsecco.nl
T: +31 33 247 50 00
F: 033-245 18 33

BTW: NL851709096B01
KvK Gooi-, Eem- en Flevoland: 55433111

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring van Alsecco.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accountmanagers

Gerjan Teunis

Gerjan Teunis

Sales manager ETICS

Gerjan Teunis is sinds 1 juni 2018 werkzaam als collega van Rob van Kuik voor Alsecco. Na een aantal jaren in een andere branche werkzaam te zijn geweest, is Gerjan blij om bij Alsecco weer aan de slag te kunnen voor de sector afbouw. Gerjan is begonnen als stukadoor, heeft vervolgens als uitvoerder in de afbouw gewerkt en daarna als technisch adviseur/productmanager.

“Mijn doel is om samen met het team van Alsecco de kwaliteit te borgen en onze naam nog meer bekend te maken” aldus Gerjan. “Het realiseren van mooie aansprekende projecten samen met onze afnemers zie ik als een grote uitdaging. Vanzelfsprekend sta ik samen met ons team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en te ondersteunen daar waar nodig.”

Jacob Schaper

Jacob Schaper

Accountmanager

Per 1 juni 2020 mochten we Jacob Schaper als nieuwe collega verwelkomen bij DAW Nederland. Jacob gaat in de rol van Accountmanager het buitendienst team van Alsecco versterken. Jacob heeft jarenlange ervaring als accountmanager in diverse branches, zoals ICT, verzekeringen en retail.

 ‘Ik zet mijn tanden graag in nieuwe uitdagingen, de grootste is om het vak mij helemaal eigen te maken, maar daar heb ik erg veel zin in. Daarnaast vind het ik het belangrijk om langdurige relaties met mijn klanten op te bouwen en het klantenbestand verder uit te bouwen, zodoende Alsecco verder op de kaart te zetten in Nederland’, aldus Jacob.

Teun Horst

Teun Horst

Accountmanager

Vanaf 1 november j.l. is Teun Horst ons buitendienst team komen versterken. Wij zijn erg blij met deze ervaren collega. Voor Teun is de afbouwsector namelijk bekend terrein, hij is al ruim 27 jaar actief op dit gebied. Zelf zegt hij hierover: “Met name de systemen die toegepast kunnen worden bij het thermisch isoleren genieten mijn voorkeur. Hierin is het aanbrengen van gevelisolatie natuurlijk niet meer weg te denken.

DAW Nederland heeft met Alsecco hierin een ruim scala aan producten.” Teun kijkt er naar uit om nieuwe en bestaande klanten kennis te laten maken met onze systemen en te voorzien van een passend advies. Zodat zij uiteindelijk verzekerd zijn van een langdurig en kwalitatief goed product.

Werken bij Alsecco?