Adres

Bezoekadres
Koperslager 2 (geen showroom)
3861 SJ Nijkerk

Postadres
Postbus 1122
3860 BC Nijkerk

Contact

E: info@alsecco.nl
T: +31 33 247 50 00

BTW: NL851709096B01
KvK Gooi-, Eem- en Flevoland: 55433111

NB: Wij verkopen niet aan particulieren.

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring van Alsecco.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alsecco buitendienst

Gerjan Teunis

Gerjan Teunis

Sales manager ETICS

Gerjan Teunis is sinds 1 juni 2018 werkzaam als collega van Rob van Kuik voor Alsecco. Na een aantal jaren in een andere branche werkzaam te zijn geweest, is Gerjan blij om bij Alsecco weer aan de slag te kunnen voor de sector afbouw. Gerjan is begonnen als stukadoor, heeft vervolgens als uitvoerder in de afbouw gewerkt en daarna als technisch adviseur/productmanager.

“Mijn doel is om samen met het team van Alsecco de kwaliteit te borgen en onze naam nog meer bekend te maken” aldus Gerjan. “Het realiseren van mooie aansprekende projecten samen met onze afnemers zie ik als een grote uitdaging. Vanzelfsprekend sta ik samen met ons team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en te ondersteunen daar waar nodig.”

Telefonisch te bereiken op 033-247 5000

Teun Horst

Teun Horst

Accountmanager

Vanaf 1 november j.l. is Teun Horst ons buitendienst team komen versterken. Wij zijn erg blij met deze ervaren collega. Voor Teun is de afbouwsector namelijk bekend terrein, hij is al ruim 27 jaar actief op dit gebied. Zelf zegt hij hierover: “Met name de systemen die toegepast kunnen worden bij het thermisch isoleren genieten mijn voorkeur. Hierin is het aanbrengen van gevelisolatie natuurlijk niet meer weg te denken.

DAW Nederland heeft met Alsecco hierin een ruim scala aan producten.” Teun kijkt er naar uit om nieuwe en bestaande klanten kennis te laten maken met onze systemen en te voorzien van een passend advies. Zodat zij uiteindelijk verzekerd zijn van een langdurig en kwalitatief goed product.

Teun werkt voor regio Noord en is telefonisch bereikbaar op: 06-100 43 650.

Erik Oeben

Erik Oeben

Accountmanager

Sinds 1 mei j.l. is Erik begonnen in het buitendienst team van Alsecco. Erik heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van gevelafwerkingen. Hij heeft een stukadoors opleiding genoten in Vught en daarna diverse stukadoors projecten met zijn vader uitgevoerd. Toen hij zijn vrouw leerde kennen is hij verhuisd naar Oisterwijk waar hij nog steeds woont. In 1999 is Erik een eigen stukadoorsbedrijf gestart en sinds 2004 heeft hij vervolgens in de buitendienst van de stukadoors- en gevelbranche gewerkt.

Volgens Erik voelde hij vanaf het eerste contact direct een klik met Alsecco en wilde hier graag aan de slag. Op 1 mei is hij met veel enthousiasme aan het werk gegaan. “Ik heb ontzettend zin om samen met mijn collega`s het mooie product Alsecco te gaan verkopen, en hoop hier nog te kunnen groeien in mijn functie als Accountmanager”, aldus Erik.

Erik werkt voor regio Zuid en is telefonisch bereikbaar op: 06-868 00 195.

Werken bij Alsecco?