Accountmanagers

Rob van Kuik

Rob van Kuik

Business Development Manager & Technisch Adviseur

Rob is aanvankelijk bij professioneel verffabrikant Caparol aan de slag gegaan. Daar is hij in aanraking gekomen met gevelisolatie en steenstrips, wat bij hem is uitgegroeid tot een ware passie. Uiteindelijk heeft Rob er daarom voor gekozen om verder te gaan met het merk Alsecco en zijn focus volledig te richten op gevelisolatie. “Het is voor mij een grote uitdaging om Alsecco gevelisolatie uit te rollen in de Nederlandse markt en daarmee alle mogelijkheden hiervan in de Nederlandse markt bekender te maken” aldus Rob.

Rob heeft zich als doel gesteld om Alsecco zo breed mogelijk in te zetten. Hij richt zich niet alleen op advisering van gevelisolatie en prefab elementen, maar ook op het berekenen van isolatiewaardes en de advisering van verdere, energiebesparende maatregelen. Verder is Rob betrokken bij de begeleiding van werken en verzorgt hij professionele scholingen en trainingen voor verwerkers en opdrachtgevers.

Gerjan Teunis

Gerjan Teunis

Accountmanager & Technisch Adviseur

Gerjan Teunis is sinds 1 juni 2018 werkzaam als collega van Rob van Kuik voor Alsecco. Na een aantal jaren in een andere branche werkzaam te zijn geweest, is Gerjan blij om bij Alsecco weer aan de slag te kunnen voor de sector afbouw. Gerjan is begonnen als stukadoor, heeft vervolgens als uitvoerder in de afbouw gewerkt en daarna als technisch adviseur/productmanager.

“Mijn doel is om samen met het team van Alsecco de kwaliteit te borgen en onze naam nog meer bekend te maken” aldus Gerjan. “Het realiseren van mooie aansprekende projecten samen met onze afnemers zie ik als een grote uitdaging. Vanzelfsprekend sta ik samen met ons team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en te ondersteunen daar waar nodig.”

Werken bij Alsecco?