Adres

Bezoekadres
Koperslager 2
3861 SJ Nijkerk

Postadres
Postbus 1122
3860 BC Nijkerk

Contact

E: info@alsecco.nl
T: +31 33 247 50 00
F: 033-245 18 33

BTW: NL851709096B01
KvK Gooi-, Eem- en Flevoland: 55433111

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring van Alsecco.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accountmanagers

Rob van Kuik

Rob van Kuik

Business Development Manager & Technisch Adviseur

Rob is aanvankelijk bij professioneel verffabrikant Caparol aan de slag gegaan. Daar is hij in aanraking gekomen met gevelisolatie en steenstrips, wat bij hem is uitgegroeid tot een ware passie. Uiteindelijk heeft Rob er daarom voor gekozen om verder te gaan met het merk Alsecco en zijn focus volledig te richten op gevelisolatie. “Het is voor mij een grote uitdaging om Alsecco gevelisolatie uit te rollen in de Nederlandse markt en daarmee alle mogelijkheden hiervan in de Nederlandse markt bekender te maken” aldus Rob.

Rob heeft zich als doel gesteld om Alsecco zo breed mogelijk in te zetten. Hij richt zich niet alleen op advisering van gevelisolatie en prefab elementen, maar ook op het berekenen van isolatiewaardes en de advisering van verdere, energiebesparende maatregelen. Verder is Rob betrokken bij de begeleiding van werken en verzorgt hij professionele scholingen en trainingen voor verwerkers en opdrachtgevers.

Gerjan Teunis

Gerjan Teunis

Accountmanager & Technisch Adviseur

Gerjan Teunis is sinds 1 juni 2018 werkzaam als collega van Rob van Kuik voor Alsecco. Na een aantal jaren in een andere branche werkzaam te zijn geweest, is Gerjan blij om bij Alsecco weer aan de slag te kunnen voor de sector afbouw. Gerjan is begonnen als stukadoor, heeft vervolgens als uitvoerder in de afbouw gewerkt en daarna als technisch adviseur/productmanager.

“Mijn doel is om samen met het team van Alsecco de kwaliteit te borgen en onze naam nog meer bekend te maken” aldus Gerjan. “Het realiseren van mooie aansprekende projecten samen met onze afnemers zie ik als een grote uitdaging. Vanzelfsprekend sta ik samen met ons team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en te ondersteunen daar waar nodig.”

Jacob Schaper

Jacob Schaper

Accountmanager

Per 1 juni 2020 mochten we Jacob Schaper als nieuwe collega verwelkomen bij DAW Nederland. Jacob gaat in de rol van Accountmanager het buitendienst team van Alsecco versterken. Jacob heeft jarenlange ervaring als accountmanager in diverse branches, zoals ICT, verzekeringen en retail.

 ‘Ik zet mijn tanden graag in nieuwe uitdagingen, de grootste is om het vak mij helemaal eigen te maken, maar daar heb ik erg veel zin in. Daarnaast vind het ik het belangrijk om langdurige relaties met mijn klanten op te bouwen en het klantenbestand verder uit te bouwen, zodoende Alsecco verder op de kaart te zetten in Nederland’, aldus Jacob.

Werken bij Alsecco?