TI’s: van brandklasse tot verwerkingseigenschappen

Alsecco heeft een groot aanbod in producten, dat staat vast. Elk product heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en dat kan soms wel eens onduidelijkheid creëren. Dat willen we voorkomen en daarom zijn op de website technische informatiebladen (TI’s) voor u ter beschikking gesteld. U vindt deze standaard in het hoofdmenu, onder het kopje ‘Productinformatie’.

Technisch informatieblad

Bent u op zoek naar een product dat voldoet aan bepaalde technische eigenschappen? Of heeft u vragen over de toepassing van een product? Om u zoveel mogelijk tegemoet te komen in uw zoektocht naar informatie, hebben we alle belangrijke gegevens verzameld in een technisch informatieblad. Hierin staan alle gegevens die u over een product moet weten. Van brandklasse tot opslagadvies en van isolatiewaarden tot voorbereidingsadvies.  

Categorieën TI’s

Voor alle producten van Alsecco is er een technisch informatieblad beschikbaar. Van enkele ook een Veiligheid Informatieblad (VIB). Voor de technische informatie wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën:

Mocht u de TI van een bepaald Alsecco product niet op de website kunnen vinden, dan kunt u deze uiteraard ook rechtstreeks bij ons aanvragen. Neem contact met ons op via het online contactformulier, info@alsecco.nl of telefonisch via 033 – 247 50 00. Onze technische adviseurs helpen u graag verder!