Luxe nieuwbouw villa met combinatiegevel

Natuursteen leien, een gestucadoorde gevel en keramische baksteenstrips. Een fraaie combinatie voor deze taylor made villa van Villawork. De strakke stuc in combinatie met de gemêleerde bakstenen gevel laten deze villa er als het ware uitspringen tegen de groene weidse achtergrond.

Een minimalistische uitstraling is een trend die we steeds meer zien in de hedendaagse architectuur, een beweging die vertrekt uit het motto ‘less is more’. Vooral populair vanwege de eenvoud en elegantie die ervan uitstraalt. Door het strakke stucwerk, de 1mm siliconenharzputz, creëer je al snel deze stijl.

Daarnaast zie je steeds meer combinatiegevels in de moderne architectuur: sierpleister met hout, beton met hout of sierpleister met een deel steenstrips. In dit geval is de uitbouw voorzien van rood/ bruine gemêleerde keramische steenstrips.

De keramische steenstrips van Alsecco zijn zowel in formaat als in structuur op kleur en op maat te maken. Daardoor heeft u een grote keuzevrijheid in de uitstraling en bovendien is het vrijwel altijd mogelijk om volledig te voldoen aan plaatselijke voorschriften en richtlijnen.